Top

“Dit is mijn zoon Ali. Hij is twee maanden geleden geboren in het Martini Ziekenhuis.”

Khadija Abdallah

“Dit is mijn zoon Ali. Hij is twee maanden geleden geboren in het Martini Ziekenhuis.”

“Dit is mijn zoon Ali. Hij is twee maanden geleden geboren in het Martini Ziekenhuis. Een maand te vroeg. We moesten een week in het ziekenhuis blijven, toen mochten we weer naar huis. Kijk, hoe mooi hij is. Mijn man Hussin met mijn dochter Ilaf (8), en twee zonen Hassen (6) en Mohamed (4) wonen in Libanon. Ik heb daar de afgelopen drie jaar ook gewoond. Daarvoor woonden we in Syrië. Ik app elke dag met mijn man. Dan stuur ik een foto van Ali.

Ik ben, toen ik ik drie maanden zwanger was, naar Nederland vertrokken. Met een boot van Turkije naar Griekenland, en toen via Servië en Kroatië met de trein naar Nederland. Als ik een status heb, komen mijn man en kinderen ook hier naar toe.

Hier met Ali in de noodopvang… het gaat. Ik woon met acht mensen op een kamer en dan met een baby… Baby’s huilen soms. Ik heb aan COA gevraagd of ik een kamer voor Ali en mij alleen mocht hebben, maar dat was helaas niet mogelijk. Hé kijk! Daar komt een Nederlandse vriendin van mij op bezoek. Oooh…ze heeft dozen met kleding bij zich. Voor de kinderen die hier wonen en voor Ali. Ze is heel lief.”

 

Khadija Abdallah (36) en zoon Ali (2 maanden) uit Damascus, Syrië

 

Geen Reacties

Sorry, het reactieformulier is gesloten.