Top

“Het geeft niet, ik red mezelf wel.”

“Het geeft niet, ik red mezelf wel.”

“Ik ben na een lange reis via Libanon, Turkije en Griekenland naar Nederland gekomen. In Griekenland heb ik een jaar lang moeten wachten voordat ik kon doorreizen. Maar dat geeft niet, ik red mezelf wel!

Ik ben geboren in Syrië en heb een tijd een Armenië gewoond maar op een gegeven moment ben ik weer terug naar Syrië gegaan. Ik ben getrouwd en ik heb 2 broers, 2 zussen en lieve neefjes en nichtjes. Mijn gehele familie woont nog in Syrië, eerst in Aleppo en nu in Damascus. Mijn man is drie jaren geleden vanwege de situatie in Syrië naar Nederland gekomen en hij heeft inmiddels een mooi huisje gekregen. Dicht bij het bos en het strand, hij vindt het daar heerlijk. Hij gaat naar school om Nederlands te leren. Hier aan de Van Swietenlaan is het goed, ik speel graag met alle kinderen en ik ga morgen naar de kerk. Ik hoop dat ik snel naar mijn man toe kan gaan om samen een nieuw leven op te bouwen in Nederland.”

 

Annita Anna Nalbandian (55) uit Damascus, Syrië

 

Geen Reacties

Sorry, het reactieformulier is gesloten.